Om oss

Vi har en gedigen kunskap och över femton års erfarenhet av golvvård. Vi arbetar över hela Skåne och för oss så är alla uppdrag lika mycket värda. Målet är att varje enskild kund ska bli nöjd med det färdiga resultatet och få ett stabilt, vackert och hållbart golv som ligger i linje med de önskemål man har.

Vi sätter kunden i fokus

Trygghet är en nyckelfråga. Anlitar du oss för en golvslipning i Helsingborg så ska du känna dig trygg med att lämna över projektet i våra händer. Du ska vara trygg med att kostnaden hamnar på den summa vi kommit överens om, du ska vara trygg med att det tidsramen hålls och du ska vara trygg med att både slipningen och ytbehandlingen sker professionellt och enligt konstens alla regler.

Nöjda kunder får man genom att utföra perfekta jobb. Vi har massor av referenser där tidigare kunder står redo att rekommendera oss vidare. Det är vi stolta över och vi hoppas att du i framtiden blir en av dessa.

Vi jobbar alltid aktivt för att hålla en öppen kommunikation med våra kunder och där vi tillsammans hittar den bästa lösningen. Självklart är du välkommen att använda ditt rot-avdrag då du anlitar oss och du ska även veta att vi arbetar under ansvarsförsäkring samt ger generösa garantier på alla uppdrag.

Vi är en seriös och professionell golventreprenör som brinner för golvvård av alla slag. Hittills har vi lyckats mer än väl och ett kvitto på detta är vår stora referensbas där vi har massor av tidigare kunder som står redo att rekommendera oss vidare. Det är vi stolta över och du är mer än välkommen att kontakta någon av dessa för att höra dig för om hur vi

Allt inom golv
script src="//analytics.freespee.com/js/external/fs.js">