Tjänster

Vi är specialister på golvslipning och vi åtar oss uppdrag över hela Skåne - Malmö, Helsingborg, Lund och Ystad - och vi gör det med samma fokus och målmedvetenhet oavsett uppdrag. Vi arbetar alltid med kunden i fokus och där du ska få dina drömmar uppfyllda.

Golvslipning och allt inom golvvård

Vad gäller en golvslipning så finns det många saker att ta i beaktning. Hur vill du att det färdiga resultatet ska se ut, vilken ytbehandling ska väljas, vilket typ av golv och träslag handlar det om och hur pass hårt slitet är ytan? Vi är alltid noggranna inför ett projekt och vänder på så många stenar som möjligt i syfte att hitta den absolut bästa lösningen och arbetsmetoden.

Genom åren har vi samlat på oss erfarenhet och kunskap kring gammalt hantverk, det gör att vi även kan ta oss an äldre golv där man använt gamla metoder och tekniker vid inläggningen. Vi jobbar under ansvarsförsäkring och erbjuder generösa garantier - allt för att du ska känna trygghet med att låta oss sköta jobbet. Golv är vår specialitet och vi kan utöver golvslipning även erbjuda följande tjänster:

Golvläggning

Vi kan lägga alla typer av golv och vi åtar oss både uppdrag hos privatpersoner och hos företag eller i exempelvis offentliga miljöer. Vi jobbar alltid med en noggrannhet in i minsta detalj och hela vårt team har utbildning och erfarenhet som gör att vi kan arbeta effektivt. Oavsett om du behöver hjälp med att lägga in ett nytt golv i köket eller byta golv i ert kontorslandskap så kan vi hjälpa till.

golvläggning i Helsingborg

Vi kan även hjälpa till med konsultation. Är du osäker på vilket typ av golv som är den bästa lösningen för dig i respektive rum så hjälper vi gärna till att hitta en lösning. Vi älskar att grotta ner oss på detaljnivå tillsammans med våra kunder och hitta ett golv som är vackert och anpassat mot både smak, slitage och mot andra faktorer som påverkar livslängd och utseende.

Golvbehandling

Hur ger du ditt golv ett lyft och når nya höjder i din inredning? En golvbehandling kan vara exakt den lösning du vill ha. Idag finns massor av alternativ vad gäller behandlingar av golv och vi behärskar alla dessa. Vi vet vad som fungerar och vad man kanske ska undvika för att få ett vackert och slitstarkt golv.

Behöver du fräscha upp ditt golv och ge rummet ett helt nytt intryck så står vi redo att hjälpa dig - oavsett om det handlar om inoljning, om lackering eller om att pigmentera eller applicera hårdvaxolja. Vi arbetar metodiskt och noggrant, allt för att ditt golv ska nå nya höjder och hålla över en lång tid framöver.

Reparation.

Äldre golv behöver ofta lite extra behandling. Slitaget sker ofta olika hårt över ett golv, detta som en följd av att vi gärna rör oss på ungefär samma ställen. Det innebär att en del ytor måste repareras mer frekvent.

Vi är experter på att reparera golv och i synnerhet äldre sådana. Äldre golv är inlagda med äldre tekniker och ett annorlunda hantverk. För att reparera ett sådant golv krävs kunskap om hantverket - annars ser det konstigt och konstgjort ut. Målet är att den reparerade ytan ska smälta in och harmonisera med resten av golvet. Kontakta oss så ser vi över vilka åtgärder som är bäst lämpade för att reparera just ditt golv.

Fiskbensparkett

Har du en fiskbensparkett i vardagsrummet eller drömmer du om att få en sådan? Oavsett vilket så kan vi hjälpa dig. Att reparera- eller slipa en äldre fiskbensparkett kräver extra kunskap och erfarenhet. Det vackra golvet måste behandlas med omsorg och med respekt. Detsamma gäller vid inläggning av en ny fiskbensparkett.

Där krävs det att man har vana och kunskap; det som till en början kan se enkelt ut kan mot slutet visa sig bli extremt svårt. Lägger man in en fiskbensparkett så kommer nämligen de små, initiala misstagen att synas rejält och man har, helt enkelt, inte råd att fuska eller slarva.

Varje stav måste anpassas mot den föregående och ligga i exakt vinkel mot nästa. Det tar tid - men det är samtidigt en rolig utmaning där man vet att det färdiga resultatet alltid blir iögonfallande. Det är definitivt ingen slump att golvet i fråga av många anses vara världens vackraste golv. För detta krävs det emellertid att rätt företag håller i verktygen.

Allt inom golv
script src="//analytics.freespee.com/js/external/fs.js">